loading...

مدیریت هتلداری

بازدید : 407
پنجشنبه 14 اسفند 1398 زمان : 13:51

هر هتلی، چه بزرگ و چه کوچک به میهمانان خود اجازه می‌دهد که صبحانه، ناهار و شام را از اتاق‌های خود و در ساعات معینی از شبانه روز سفارش دهند. پرسنل هتل که مسئول بردن سینی غذا به اتاق میهمانان هتل هستند، علاوه بر این، روزانه مسئول این نیز می‌باشند که به کارکنان خانه‌داری هتل زمان مناسب تمیز کردن اتاق‌ها و دیگر خدمات مورد نیاز میهمانان را اطلاع‌رسانی کنند.

انواع اتاق در هتل
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 122
  • بازدید سال : 944
  • بازدید کلی : 3122
  • کدهای اختصاصی